Solicită Ofertă
Personalizată

+40 247 413 415

Număr Contact

Depozitare Cereale

Există două puncte de depozitare cereale, unul la Turnu Măgurele și unul la Drăgănești Vlașca. Încă de la începuturi investim anual în capacitatea noastră de depozitare pentru a ajunge în viitorul apropiat la capacitatea de 150k tone. Ne mândrim ca la această dată orice investiție făcută în 25 ani este în totalitate plătită.

Ca și capacitate de depozitare evolutia a fost urmatoarea :

  • In anul 1999-11000 tone capacitate de depozitare.
  • Din 2002 – 16.000 tone capacitate de depozitare, majorarea s-a realizat in urma unei extinderi.
  • Din anul 2006  s-a marit capacitatea cu   21.000 tone  capacitate de depozitare , majorarea s-a realizat in urma construirii silozurilor de tip Prive , 6 silozuri a 3500 to si a 2 magazii a cate 2300 to, 4 incarcari rapidi de 100 to fiecare instalatia fiid automatizata
  • Din anul 2016 până în prezent s-a ajuns la capacitatea de depozitare de 63.000 to. Majorarea s-a realizat in urma contruirii a doua magazii , complet automatizate, utilate cu tehnologie robotizata, furnizata de Metalmont Italia, ce permite o descarcare rapida prin platforme de descarcare automatizate si o incarcare prin sistemul de silozuri de incarcare si o gestionare completa a cerealelor prin sistem de aerare.  Investitia are si 800 panouri fotovoltaice, ce creaza o independenta energetica. Constructia a fost realizata din fonduri proprii, iar instalatia a fost co-finantata de catre AFIR – prin fonduri europene .

O soluție alternativa de stocare este reprezentata de  silo-bag-uri . Sunt confectionate dintr-un material din polipropilena, create special pentru depozitarea cerealelor. Ca si dimensiuni, SC EUROSILOZ SA foloseste in mod frecvent silo-bag-uri de 75 m liniari pentru depozitarea cerealelor.

Aceste dispozitive de stocare permit  extinderea capacitatii de depozitare a Eurosiloz pana la 120.000 to .

Din punct de vedere tehnic, investitiile derulate in anii de activitate, au dus capacitatea de stocare si  tehnologica a Eurosiloz la cele mai inalte standarde .

-capacitatea de preluare zilnica de 200 tiruri ,

-capacitate de uscare zilnica : 1700t ,

– 8 platforme de descarcare numai in silozul de la Turnu Magurele ,

 

Sună acum